Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

αστρικά ταξίδια & λανθασμένη σεξουαλική ζωή

Πριν να επιχειρήσουν οι άνθρωποι να κάνουν αστρικά ταξίδια, πρέπει πρώτα να καθαρίσουν τις σκέψεις τους, πρέπει να βεβαιωθούν ότι δεν θέλουν να ταξιδέψουν από απλή περιέργεια ή για να καταφέρουν να εισχωρήσουν στις ιδιωτικές υποθέσεις των άλλων. Είναι τελείως απαραίτητο για κάποιον, πριν επιχειρήσει το αστρικό ταξίδι, να το κάνει με πλήρη συνείδηση, κάτω από την επίβλεψη, πεπειραμένου οδηγού και προηγουμένως να έχει απαλλαγεί απ' όλες τις κακές σκέψεις και τις λάγνες επιθυμίες. 

Στην άπω Ανατολή υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που μπορούν να κάνουν αστρικά ταξίδια συνειδητά, αλλά αυτοί οι άνθρωποι είναι μόνο όσοι βρίσκονται στο πνευματικό μονοπάτι. Στο δυτικό κόσμο το φαινόμενο ενός τέτοιου ανθρώπου είναι πολύ σπάνιο, γιατί οι αμαρτίες της σάρκας κρατούν τις ψυχές δεμένες. Μία από τις αιτίες που εμποδίζουν την πνευματική απελευθέρωση είναι η λανθασμένη σεξουαλική ζωή. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία σεξουαλική σχέση ανάμεσα σ' ένα ζευγάρι που δεν δένεται με τα δεσμά της αγάπης' μόνο όταν οι άνθρωποι αγαπιούνται, η σεξουαλική τους ζωή βοηθά στην ενίσχυση της αύρας τους και κάνει να φαίνεται λαμπρότερο το χρώμα της, έτσι που κάθε διορατικός μπορεί να διακρίνει την διαφορά.

Αν ένα ζευγάρι είναι δεμένο με μια κτηνώδη σεξουαλική ζωή, μόνο και μόνο για την ζωώδη ευχαρίστηση της ηδονής του σεξ, τότε τ' αποτελέσματα που έχουν δεν είναι άλλα παρά ν' αδυνατίζουν οι παλμοί της κυκλοφορίας τους και να σκοτεινιάζει το χρώμα της αύρας τους. Πολλές σχολές μεταφυσικής στην Ανατολή προειδοποιούν συνεχώς τον κόσμο πως πρέπει ν' αποφεύγουν την επίδοσή τους στο λανθασμένο σεξ, αν θέλουν να προοδεύσουν.

Λόμπσανγκ Ράμπα - Ο Αστρικός κόσμος κεφ.8

Δεν υπάρχουν σχόλια: