Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ο Σαμαέλ Αούν Βεόρ για την Υπερσεξουαλικότητα - (Σεξολογία)

Παρακάτω παραθέτουμε μια διάλεξη που έδωσε ο Δάσκαλος Σαμαέλ Αούν Βεόρ, πάνω στην Εσωτερική Σεξολογία ή την Σεξολογία από μια Εσωτερική πλευρά ή θα πρόσθετα εγώ από μια Ταντρική πλευρά. Τα εξής λόγια του Σαλαζάρ Μπανιόλ, μαθήτη του Δασκάλου Σαμαέλ μας εξηγούν: 
Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο Σαμαέλ Αούν Βεόρ θα μείνει γνωστός στην Ιστορία σαν το Είναι που τόλμησε να σκίσει το πέπλο του Μυστηρίου της υπερσεξουαλικότητας, αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά της δημόσια. Έχοντας παραδώσει τα κλειδιά όλων των αυτοκρατοριών και όλων των δυνάμεων του κόσμου, κάποια  φορά σχολίασε μαζί μου: 
"Είναι αλήθεια ότι παρέδωσα το μυστικό κλειδί του Μεγάλου Αρκάνο, όμως είμαι υποχρεωμένος να πω ότι αυτό είναι μόνο η αρχή των Μυστηρίων του Σεξ. Κάθε ένας πρέπει να ανακαλύψει στο ίδιο του το εσωτερικό το υπόλοιπο μέρος που δεν αποκαλύφτηκε."

Δεν θα τα υπερβολή να ανατρέξουμε στα αρχαία κείμενα του Κίτρινου Αυτοκράτορα ή ακόμα και στην Παλαιά και Καινή Διαθήκη και στην Απόκρυφη γραμματεία για να αποκαλύψουμε αναφορές πάνω στην απόκρυφη σεξουαλικότητα (εφόσον έχουμε και τα κλειδιά της ερμηνείας). Αλλά πραγματικά αν δεν είχαμε το έργο του Σαμαέλ, ο οποίος μας αποκάλυψε την Αλχημεία, και την Μετατροπή των Ενεργειών ίσως να μην είχαμε καμία επίγνωση για το θέμα αυτό, το πιθανότερο να είχαμε παντελή άγνοια. Αλλά ας δούμε τι λέει ο ίδιος σε αυτή την ενδιαφέρουσα διάλεξη, για την Υποσεξουαλικότητα, την Κανονική Σεξουαλικότητα, την Υπερσεξουαλικότητα. 

Για να κλείσω όμως αυτή την μικρή εισαγωγή στο θέμα, θα ήταν δόκιμο να κάνω εν συντομία μια περιγραφή πάνω σε αυτούς τους όρους που χρησιμοποιεί ο Εσωτερικός Γνωστικισμός του Δάσκαλου Σαμαέλ: 

Υποσεξουαλικότητα: Όταν λέμε υποσεξουαλικότητα, δεν εννοούμε ότι κάποιος έχει μειωμένες σεξουαλικές λειτουργίες ή κάποια διαταραχή. Εννοούμε μια κατώτερου τύπου σεξουαλικότητα, χαμηλότερης δόνησης. Υπάρχουν δύο είδη υποσεξουαλικότητας, δύο σφαίρες που στον εσωτερισμό ονομάζονται της Λιλίθ και της Ναεμά. 
Στο πρώτο είδος σε αντιδιαστολή με την κανονική σεξουαλικότητα, την ενδεδειγμένη από την φύση, το κίνητρο των υποσεξουαλικών είναι η ικανοποίηση των αισθήσεων, η λαγνεία, ο αισθησιασμός κλπ. Όχι ότι ο αισθησιασμός είναι κακός. Εξάλλου η απόλαυση είναι κάτι που προκύπτει από την κανονική σεξουαλική πράξη και περισσότερο από τον έρωτα, την αγάπη κλπ. Να διαχωρίσουμε τα πάθη από την αγάπη. Αυτά τα πάθη έχουν επίπεδα. Ξεκινάμε με τον απλό αισθησιασμό και μπορούμε να συνεχίσουμε μέχρι το πάρα φύσιν, το αφύσικο. Σταδιακή και ολόενη αύξηση των ηδονών και του αισθησιασμού και των παθών. Εκφυλισμός ψυχολογικά, πνευματικά και βιολογικά. 
Ακόμα βαθύτερα είναι η σφαίρα είναι εκείνων που μισούν θανάσιμα το κανονικό σεξ και καταφέρονται ενάντια σε αυτό, ή ακόμα παραπέρα το δαιμονοποιούν, το σανατικοποιούν. Οι παρασεξουαλικοί είναι άνθρωποι που είναι ευνουχισμένοι ψυχολογικά, άκρως νευρωτικοί ή άκρως ψυχωτικοί με αυτό το θέμα που για κάποιο λόγο έχουν φτάσει να μισούν το (κανονικό) σεξ και να μιλάνε άσχημα ενάντια σε αυτό. Βαθύτερα έχουν αρρωστημένα βίτσια, παρα φύσιν κλπ. 
Οι υποσεξουαλικοί όχι απλά δεν βλέπουν με συμπάθεια την κανονική σεξουαλικότητα, αλλά αποστρέφονται με απέχθεια την υπερσεξουαλικότητα και μέχρι που την πολεμούν αβυσσαλέα. 

Κανονική σεξουαλικότητα: Αυτό το είδος σεξουαλικότητας κυριαρχεί ανάμεσα σε έναν άντρα και σε μια γυναίκα. Το λέμε για να είναι ξεκάθαρο, όπως ο σκοπός αυτού του ζευγαριού είναι ξεκάθαρος: έχει βρεθεί μαζί από έρωτα και σκοπεύει να τεκνοποιήσει. Αυτό το είδος σεξουαλικότητας των απλών ανθρώπων όλο και περισσότερο σπανίζει στις μέρες μας του δυτικού πολιτισμού και των μεγαλουπόλεων. Ο Σαμαέλ δίνει μια όμορφη περιγραφή παρακάτω. 

Υπερσεξουαλικότητα: Εδώ δεν μιλάμε για αυξημένες σεξουαλικές λειτουργίες ή υπερδραστηριότητα. Υπερσεξουαλικότητα δεν σημαίνει ότι κάποιος κάνει έρωτα 10 και 20 φορές την ημέρα. Το ΥΠΕΡ αναφέρεται σε κάτι πιο υπερβατικό σε αντιδιαστολή με το ΥΠΟ που αναφέρεται σε κάτι κατώτερο. Στην υπέρ-σεξουαλικότητα η ενέργεια πηγαίνει προς τα μέσα και προς τα πάνω, είναι κεντρομόλος. Στην υπό-σεξουαλικότητα η ενέργεια είναι φυγόκεντρος, προς τα κάτω και προς τα έξω. Είναι ένα ζήτημα που κάποιος οφείλει να σπουδάσει, αυτό της Μετατροπής των Σεξουαλικών Ενεργειών, που περιγράφονται και παρακάτω. Ο ελεύθερος πραγματοποιεί την Μετατροπή μόνος του μέσω της πραναγιάμα ή διάφορων ασκήσεων και οι παντρεμένοι μέσω της Αλχημείας ή του Αρκάνο AZF, τουτέστιν του Λευκού Ταντρισμού. Να διαχωρίσουμε εδώ τον Λευκό Ταντρισμό από τον Γκρι, ο οποίος υπόκειται στην σφαίρα της υποσεξουαλικότητας μαζί με τον Μαύρο. Το Λευκό Τάντρα χρησιμοποιεί την Αγάπη και είναι για άτομα με επίπεδο. 




ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ 

ΣΕΞΟΛΟΓΙΑ



Μπορούμε πραγματικά να μάθουμε την ΣΕΞΟΛΟΓΙΑ από δύο διαφορετικές απόψεις: η μια από την επίσημη σκοπιά, όπως σπουδάζεται στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο και η άλλη από την σκοπιά του Γνωστικισμού. Θα αντιμετωπίσω την Σεξολογία κάτω από το φως του Παγκόσμιου Γνωστικισμού.

Η λέξη Γνώσις είναι επίσης στην επίσημη επιστήμη: διάγνωσις, διαγνωστικός. Να δείτε εσείς την Γνώση στην εθιμολογία. Σε τελική ανάλυση τα γνωστικά ρεύματα γνωρίζουν βαθειά την Σεξολογία.

Στο όνομα της αλήθειας πρέπει να σας πω ότι ο Φρόιντ με την ψυχανάλυση άρχισε μια εποχή με καταπληκτικές μεταμορφώσεις στον χώρο της Σεξολογιας. Ο Φρόιντ έφερε μια καινοτομία στον χώρο της ιατρικής, και αυτό το ξέρουνε όλοι αυτοί που έχουν μελετήσει τον Φρόιντ. Ο Άντλερ ήταν πραγματικά ένας από τους καλύτερους μαθητές του. Μαθητές του ήτανε ο Γιούνγκ και πολλοί άλλοι ψυχολόγοι, ψυχαναλυτές και παραψυχολόγοι.

Το σεξ είναι το κέντρο της βαρύτητας όλων των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων, γύρω από το σεξ γυρίζουν όλες οι απόψεις της κοινωνικής ζωής. Ας δούμε για παράδειγμα ένα χορό, μια γιορτή, γύρω από το σεξ γυρίζει όλη η γιορτή. Σ' ένα καφενείο γυρίζουν όλα γύρω από το σεξ, σήμερα το σεξ, έχουν αρχίσει να το μελετούν μερικοί σοφοί με υπέροχους σκοπούς. Δυστυχώς, και είναι αλήθεια, αφθονεί πολύ η πορνογραφία που εκτρέπει το σεξ προς απλές αισθησιακές δραστηριότητες.

Υπάρχουνε διαφορετικές τάξεις του σεξ: υπάρχει το συνηθισμένο σεξ, υπάρχει το υποσέξ και υπάρχει το υπερσέξ.

Τι εννοείται σαν κανονική Σεξουαλικότητα; Εννοείται σαν κανονική Σεξουαλικότητα η δραστηριότητα που φέρνει στην αναπαραγωγή του είδους.

Η Υποσεξουαλικότητα είναι διαφορετική, και υπάρχουν δυο τάξεις των υποσεξουαλικών. Στην Καμπάλα λέγεται ότι ο Αδάμ είχε δύο γυναίκες, την Λιλίτ και την Ναεμά. Η Λιλίτ αντιπροσωπεύει μια από τις υποσεξουαλικές σφαίρες και βρίσκουμε σε αυτή όλους τους παιδεραστές, ομοφυλόφιλους, λεσβίες κλπ. Από την πλευρά της Ναεμά βρίσκουμε τους ανθρώπους που καταχρώνται το σεξ, πορνογράφοι, εκείνοι που δίνονται στο σεξ χωρίς κανενός είδους φρένο και χωρίς να το κοντρολάρουν. Αυτές είναι οι δυο σφαίρες της υποσεξουαλικότητας. Έτσι λοιπόν το κανονικό σεξ μας οδηγεί στην αναπαραγωγή του είδους.

Σε ότι αναφέρεται στην ίδια σεξουαλική απόλαυση, είναι μια νόμιμη απόλαυση του ανθρώπου. Εκείνοι που θεωρούν την σεξουαλική απόλαυση σαν αμαρτία, εκείνοι που το θεωρούν σαν ταμπού, ή εκείνοι που έχουν την τάση να το θεωρούν σαν λόγο ντροπής, προσποιήσεως κλπ. είναι εντελώς λανθασμένοι. Η σεξουαλική απόλαυση, επαναλαμβάνω, είναι μία νόμιμη απόλαυση του ανθρώπου. Με κανένα τρόπο δεν θα μπορούσε να είναι περιφρονημένη ή αναξιοπρεπής ή θεωρούμενη σαν ταμπού. Έχουμε δικαίωμα από την φύση στην σεξουαλική απόλαυση.

Ας περάσουμε τώρα στο υπερσέξ, στην υπερσεξουαλι-κότητα. Αναντίρρητα η υπερσεξουαλικότητα είναι για τις μεγαλοφυΐες, για τους υπέροχους άντρες, για τις άρρητες γυναίκες κλπ.

Υπερσεξουαλικοί ήτανε ένας Ιησούς της Ναζαρέτ, ένας Βούδας, ένας Ερμής Τρισμέγιστος, ένας Μωάμεθ, ένας Λάο Τσέ στην Κίνα, ένας Κουετσαλκοάτλ για μας τους Μεξικάνους, ένας Πυθαγόρας κλπ.

Πώς θα μπορούσαμε να μπούμε στην βασιλεία της υπερσεξουαλικότητας; Για να μπαίνουμε στην βασιλεία του υπερσεξουαλικού, στην σφαίρα της υπερσεξουαλικότητας, χρειάζεται πρώτα από όλα το κανονικό σεξ.

Ο υποσεξουαλικός επί παραδείγματι, οι λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές, αυνανιζόμενοι, δεν είναι έτοιμοι για να μπαίνουν στο βασίλειο της υπερσεξουαλικότητας. Ο υποσεξουαλικός πρέπει πρώτα από όλα, αν θέλει να αναγεννηθεί, να αρχίσει να φθάνει πρώτα την κανονική σεξουαλικότητα, μόλις την έχει πετύχει τότε μπορεί να μπαίνει στον δρόμο του υπερσεξουαλικού.

Είναι δύσκολη για τους ομοφυλόφιλους και για τις λεσβίες, που ανήκουν στην σφαίρα του υποσεξουαλικού, η αναγέννηση. Πριν λίγο ήρθε να με επισκεφθεί ένας ομοφυλόφιλος, ήρθε από την χώρα του, την Ονδούρα. Αυτός ο άνθρωπος κατείχε μια διανοητική μόρφωση αρκετά μεγάλη, του άρεσαν πολύ οι επαναστατικές ιδέες της σεξολογίας έτσι όπως τις αναφέρει ο Παγκόσμιος Γνωστικιομός, και μιλώντας με ειλικρίνεια, μου ανέφερε την τραγική ιστορία της ομοφυλοφιλίας του. Όμως μου εκδήλωσε την επιθυμία να αναγεννηθεί, να μπει στον χώρο της κανονικής σεξουαλικότητας και μετά να μπει στον δρόμο της υπερσεξουαλικότητας. Φίλε, του είπα, δεν υπάρχει άλλη λύση παρά να εισέλθετε στον δρόμο της κανονικής σεξουαλικότητας. Είστε ένας θηλυπρεπής, θα πρέπει να βρείτε μια γυναίκα, πρώτα απ’ όλα, και να παντρευτείτε, να αναγεννηθείτε, να αποκτήσετε την κανονική σεξουαλικότητα, να γίνετε ένας κανονικός άντρας. Και την ημέρα που θα είστε ένας κανονικός άντρας, την ημέρα στην οποία θα σας αρέσουνε οι γυναίκες αληθινά, ειλικρινά, τότε θα είστε έτοιμος για να εισέλθετε στον χώρο της ΥπερΣεξουαλικότητας. Πριν δεν είναι δυνατόν, σήμερα πηγαίνετε από τον δρόμο του εκφυλισμού, είστε ένας εκφυλισμένος. Καλά, ο άνθρωπος δεν πληγώθηκε, ειλικρινά κατάλαβε ότι είχα δίκιο, είπε ότι θα έβρισκε μια γυναίκα που θα παντρευόταν. Ότι θα προσπαθήσει να γυρίσει στο κανονικό σεξ, διότι αυτός ήθελε να εισέλθει κάποια μέρα στις υπέροχες σφαίρες του Υπερσεξουαλικού. Μακάρι να αναγεννηθεί αυτός ο φίλος, μακάρι!

Σε μια άλλη περίπτωση ήρθε σ' εμένα μια λεσβία, μου είπε ότι ήθελε να την συμβουλέψω, διότι ειλικρινά της άρεσαν πολύ οι γυναίκες και είχε ένα δύσκολο πρόβλημα. Αυτή ξόδευε πολλά λεφτά με μια συγκεκριμένη κυρία που ήταν από εκεί, αλλά αυτή η κυρία της έβαλε «κέρατα», έτσι όπως λέμε. Η πραγματικότητα είναι ότι η αγαπημένη κυρία της πήγαινε στον δρόμο με άλλες κυρίες, και τότε, της προκάλεσε «ζηλοτυπία». Και υπόφερε εκείνη η λεσβία σαν να ήτανε ένας άντρας, έκλαιγε την παρακαλούσε και μου ζήτησε συμβουλές σαν να ήταν ένας άντρας. Μέσα σε παρένθεση, ήτανε μια φρικτή γριά δεν θα σας το αρνηθώ, εγώ δεν μπορούσα παρά να την κοιτάζω με φρικτή αποστροφή. Καλά, της έδωσα μερικές συμβουλές, της είπα ότι το καλύτερο ήτανε να αναγεννηθεί να βρει έναν άντρα, να μπει στον δρόμο της κανονικής σεξουαλικότητας. Δεν ξέρω εάν εκείνη η καημένη γριά θα έχει αναγεννηθεί, δεν φαινότανε να έχει πολλή όρεξη να αναγεννηθεί διότι ήταν αρκετά ζηλότυπη, με τις άλλες γυναίκες που πήγαιναν με την «κυρία της» φαινότανε ένας αρσενικός, ένας αρσενικός και μισός.

Ας δείτε εσείς τι φρικτός είναι ο δρόμος του εκφυλισμού, ο υποσεξουαλικός δρόμος. Αλλά, όχι μόνο είναι πραγματικά υποσεξουαλικές οι λεσβίες, οι αυνανιζόμενοι, οι ομοφυλόφυλοι κλπ. Όχι, υποσεξουαλικοί είναι επίσης αυτοί που καταχρώνται του σεξ, εκείνοι που σε κάθε στιγμή αλλάζουν γυναίκα, εκείνοι που κάνουν έρωτα μέχρι δέκα ή δεκαπέντε φορές την ημέρα και υπάρχουνε, εγώ τους γνωρίζω. Άνθρωποι τέτοιοι, αναμφισβήτητα είναι εκφυλισμένοι, υποσεξουαλικοί αν και θεωρούνται πολύ αρσενικοί, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι είναι εκφυλισμένοι.

Να εισερχόμαστε τώρα στον δρόμο της κανονικής σεξουαλικότητας. Η κανονική σεξουαλικότητα είναι όμορφη. Ενώνεται ο άντρας με την γυναίκα, αγαπιούνται, αναπαράγουν το είδος τους, ζούνε μια μετριοπαθή ζωή κλπ. Αλλά ζούνε σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα της φύσης, σύμφωνα με την οικονομία της φύσης. Ο καθένας από μας είναι ένα μηχανάκι (αυτό δεν μπορούμε να το αρνηθούμε) που παίρνει διαφορετικούς τύπους και τύπους της κοσμικής ενέργειας. Κάθε μηχανάκι, δηλαδή ο καθένας από μας, μπορεί να λάβει αυτά τα είδη ενέργειας αυτόματα, υποσυνείδητα και τα αναμεταδίδει στους εσωτερικούς μανδύες της Γης. Έτσι, λοιπόν, η Γη είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ένας οργανισμός που ζει από εμάς. Δεν θέλω να σας πω ότι τα φυτά δεν εκτελούν αυτή την λειτουργία. Είναι ξεκάθαρο ότι κάθε φυτό σύμφωνα με το είδος του, λαμβάνει αυτού ή εκείνου του είδους κοσμικές δονήσεις και μετά τις μεταβιβάζει και αναμεταδίδει στους εσωτερικούς μανδύες της Γης. Σε ότι αναφέρεται στους οργανισμούς των ζώων συμβαίνει το ίδιο, αυτοί λαμβάνουν αυτού ή εκείνου του είδους τις ενέργειες που μεταβιβάζουν και αναμεταδίδουν στους εσωτερικούς μανδύες της Γης, του πλανητικού οργανισμού. Τελικά, η Γη είναι ένας ζωντανός οργανισμός.

Εμείς αναπαραγόμαστε συνέχεια με την κανονική σεξουαλικότητα, αυτό είναι αναγκαίο για την οικονομία της φύσης. Επίσης η σεξουαλική απόλαυση είναι μια νόμιμη απόλαυση των ανθρώπων. Δεν είναι ένα έγκλημα, δεν είναι ένα κακούργημα όπως νομίζουνε πολλοί υποκριτές, πολλοί ευήθεις, πολλοί υπερευσεβείς, κλπ. Αλλά σήμερα εμείς, με την δική μας κανονική σεξουαλικότητα, ζούμε σύμφωνα με τα οικονομικά ενδιαφέροντα της φύσης.

Άλλο πράγμα είναι η ΥπερΣεξουαλικότητα, αυτό είναι αποφασιστικό. Να εισερχόμαστε στον χώρο της ΥπερΣεξουαλικότητας είναι να εισερχόμαστε στον δρόμο των καταπληκτικών μεταμορφώσεων. Ο Νίτσε, στο έργο του «Τάδε έφη Ζαρατούστρας» μιλάει με ειλικρίνεια για τον Υπεράνθρωπο και λέει: «Έχει φτάσει η ώρα του Υπεράνθρωπου. Ο Άνθρωπος δεν είναι τίποτα παρά μια γέφυρα απλωμένη μεταξύ του ζώου και του Υπεράνθρωπου. Ένα επικίνδυνο βήμα στον δρόμο, ένα επικίνδυνο βλέμμα προς τα πίσω, όλα σε Αυτόν είναι επικίνδυνα. Έχει φτάσει η ώρα του Υπεραθρώπου.» Ο Χίτλερ το ερμήνευσε με τον δικό του τρόπο. Κατά την διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πόλεμου, μέχρι και ο πιο ασήμαντος Γερμανός αστυνόμος ήτανε ένας Υπεράνθρωπος. Κανένας δεν αισθανότανε μικρός σε εκείνη την εποχή του Χίτλερ στην Γερμανία, όλοι ήτανε Υπεράνθρωποι. Φαίνεται ότι ο Χίτλερ, αν και με πολύ καλές προθέσεις, δεν ήξερε να ερμηνεύει τον Νίτσε. Εγώ πιστεύω στον Υπεράνθρωπο, ειλικρινά σας το λέω, αλλά μου φαίνεται ότι ο Χίτλερ έκανε λάθος στον δρόμο.

Μπορούμε να φτάσουμε στο ύψος του Υπερανθρώπου, αλλά αυτό είναι δυνατόν μόνο μέσω της ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, και αυτό ανήκει στον χώρο του Υπερσεξουαλικού.

Στο ανθρώπινο πλάσμα υπάρχουνε 5 βασικά κέντρα. Πρώτα απ' όλα είναι το διανοητικό, που είναι αυτό που περισσότερο χρησιμοποιείτε εσείς για το διάβασμα. Δεύτερο, το συγκινησιακό, τρίτο το κινητικό, που είναι στο ανώτερο μέρος της σπονδυλικής στήλης. Το συγκινησιακό, το έχουμε στην καρδιά. Το τέταρτο, το ένστικτο κέντρο, που είναι στο κατώτερο μέρος της σπονδυλικής στήλης, και πέμπτο το σεξουαλικό. Επαναλαμβάνω για να μπορείτε εσείς να το συγκρατήσετε καλύτερα. Τελικά, τα Κέντρα είναι βασικά για όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες.

Σ' ότι αναφέρεται στο σεξουαλικό θέλω να σας πω σε σας ότι είναι το κέντρο γύρω από το οποίο γυρίζουν όλες οι ανθρώπινες δραστηριότητες.

Η σκέψη, προφανώς είναι πολύ γρήγορη αλλά δυστυχώς είναι πολύ ΑΡΓΉ. Εάν εσείς οδηγείτε ένα αυτοκίνητο και ξαφνικά σε μια στιγμή κινδύνου αρχίζετε να αναλύετε αν πρέπει να κάνετε αυτό ή εκείνο, να το περάσετε, να πάτε πίσω, να στρίψετε στα δεξιά ή στα αριστερά, τότε θα τρακάρετε και θα έχετε μια καταστροφή. Το κινητικό κέντρο είναι πιο γρήγορο. Όταν κάποιος οδηγεί ένα αυτοκίνητο δεν έχει και πολύ χρόνο για να σκέπτεται, αντιδρά γρήγορα και συνεχίζει. Αλλά εάν σ’ εκείνη την στιγμή θα αντιδρούσε η σκέψη, θα μπερδευόταν, θα τράκαρε... Πόσες φορές όταν οδηγούμε ένα αυτοκίνητο συμβαίνει σε μια στιγμή να μην ξέρουμε τι να κάνουμε, εάν πρέπει να γυρίσουμε, εάν είναι στα δεξιά ή στα αριστερά, και στο τέλος είναι μια αποτυχία. Τότε λοιπόν, είναι πολύ αργό το κέντρο της σκέψης, πιο γρήγορο είναι το κέντρο της κίνησης, το κινητικό κέντρο.

Το συγκινησιακό επίσης είναι ένα γρήγορο κέντρο, αλλά δεν υπάρχει κέντρο τόσο γρήγορο όσο το ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Εμείς σαν άνδρες, βλέπουμε μια γυναίκα, και σε χιλιοστά του δευτερόλεπτου ξέρουμε αν είναι το συμπλήρωμα μας ή όχι, αν είναι σύμφωνα με τον τρόπο μας ή όχι. Αυτό γίνεται σε χιλιοστά του δευτερόλεπτου εσείς σαν νέοι το ξέρετε. Μπορείτε να είστε μπροστά σε μια κοπέλα αλλά από ένστικτο, στιγμιαία ξέρετε αν πάει σύμφωνα με τον τρόπο σας ή όχι, αυτό είναι υπερταχύ. Τότε λοιπόν, είναι ένα κέντρο που μας επιτρέπει να ελέγχουμε μ' ανήκουστη ταχύτητα το άλλο φύλο. Είναι το πιο γρήγορο κέντρο που κατέχουμε.

Ας δούμε μερικούς παράγοντες με λεπτομέρειες.

Πολλές φορές ένας άντρας ζει ευτυχής με την γυναίκα του, όμως νοιώθει πως κάτι του λείπει. Πραγματικά, μπορεί να συμβεί πως με την γυναίκα του δεν αισθάνεται πλήρης, μπορεί να συμβεί αυτή να του καλύπτει τις δραστηριότητες του Συγκινησιακού Κέντρου, αλλά ίσως η γυναίκα δεν τον καλύπτει σεξουαλικά. Και τότε αν βρει έξω μια άλλη γυναίκα, μπορεί να συμβεί αυτή η άλλη να τον καλύπτει σεξουαλικά, και τότε έρχεται αυτό που λέγεται ΜΟΙΧΕΙΑ.

Δεν έχω έρθει για να επαινώ την μοιχεία. Σε μια συγκεκριμένη περίπτωση κάπου υπήρχε ένα σαλόνι στο οποίο βρισκόντουσαν μερικές μοιχές γυναίκες, πίνανε και ξαφνικά μια απ' αυτές μεθυσμένη είπε: «Ζήτω η μοιχεία», ήταν μια πολύ όμορφη κυρία. Δεν έρχομαι για να επαινώ τις γυναίκες αυτές, γιατί αυτό θα ήτανε παράλογο, αλλά βλέπω τις αιτίες της μοιχείας.

Πολλές φορές ένας από ένα ζευγάρι δεν επιτυγχάνει να καλύψει τον εαυτό του στα 5 Κέντρα ολικώς με τον άλλο. Πιθανόν τότε να βρει συμπλήρωμα με έναν άλλον άνθρωπο, κι’ από εκεί προέρχεται αυτό που ονομάζεται ΜΟΙΧΕΙΑ.

Ας φανταστούμε ότι συγκινησιακά ένας άντρας καλύπτεται με την γυναίκα του, αλλά όχι σεξουαλικά. Μπορεί να συμβεί να βρει μια άλλη γυναίκα με την οποία γίνεται αυτό το σεξουαλικό συμπλήρωμα. Ας φανταστούμε ότι ένας άντρας έχει σεξουαλικό συμπλήρωμα με την γυναίκα του, αλλά όχι συγκινησιακό, μπορεί να συμβεί να βρει άλλη γυναίκα με την οποία να έχει συγκινησιακό συμπλήρωμα. Μπορεί να συμβεί ότι στον κόσμο των συνηθειών δεν αλληλοσυμπληρώνονται ο άντρας με την γυναίκα του, και τότε μπορεί να συμβεί επίσης, ότι στον κόσμο των συνηθειών, που σχετίζονται με το κινητικό κέντρο, να βρει άλλη γυναίκα με την οποία συμπληρώνεται, με την οποία έχει κάλυψη. Αυτή είναι η εσωτερική αιτία σε πολλές μοιχείες που δημιουργεί τον χωρισμό.

Όπως σας έλεγα, δεν έχω έρθει για να επαινώ την μοιχεία ούτε συμφωνώ με εκείνη την κυρία που φώναζε στο όργιο: «Ζήτω η μοιχεία», όχι εγώ δεν συμφωνώ με αυτό φίλοι μου, μόνο που εδώ μαζί σας, σε συντροφιά, μελετάμε τις αίτιες της μοιχείας, το σεξουαλικό ζήτημα.

Εγώ νομίζω ότι για έναν άντρα, το καλύτερο είναι να βρει μια γυναίκα με την οποία να έχει το συμπλήρωμα στο διανοητικό, στο συγκινησιακό, στο κινητικό κέντρο ή στον κόσμο των συνηθειών, στο κέντρο των ενστίκτων, και στο σεξ, δηλαδή, το ιδανικό ζευγάρι, το τέλειο ζευγάρι. Και επίσης πιστεύω, πως το ιδανικό για μια γυναίκα, θα ήτανε να βρει έναν άντρα με τον οποίο να συμπληρώνεται εντελώς, τότε θα υπάρχει πραγματική ευτυχία.

Άλλες από τις σοβαρότερες αιτίες για τις οποίες δεν μπορεί να υπάρχει ευτυχία είναι το ζήτημα αυτό των ΚΡΑΣΕΩΝ. Ένας άντρας με φλογερή κράση, είναι δυνατό να είναι ευτυχής με μια γυναίκα που είναι ένα παγόβουνο; Απλώς όχι. Το απλό γεγονός του να πάει ο άντρας να την φυλάει και την στιγμή του φιλιού ανακαλύπτει ότι αυτή δεν έχει όρεξη για φιλί, αυτό είναι σοβαρότερο. Τώρα, πολύ περισσότερο τι θα λέγαμε κατά την διάρκεια της σεξουαλικής ένωσης, στην στιγμή της ένωσης να είναι μια παγωμένη γυναίκα.

Ας θυμηθείτε αυτό το βιβλίο που τιτλοφορείται: «Ο Σινού ο Αιγύπτιος», το έχετε δει σε ταινία. Υπήρχαν στην Αίγυπτο μέρη μουμιοποίησης, μέρη ακαθαρσίας στα οποία τακτοποιουσανε πτώματα για να τα μουμιοποιήσουν, και εκείνοι που δούλευαν σ’ εκείνα τα μέρη μουμιοποίησης μύριζαν άσχημα. Όπου περνούσανε δεν άρεσαν σε καμμιά γυναίκα αυτού του είδους οι άνδρες που μύριζαν τόσο άσχημα, μύριζαν σαπίλα. Ξέρετε εσείς τι κάνανε αυτοί οι μουμιοποιητές; Κάνανε την σεξουαλική πράξη με τα θηλυκά πτώματα που φέρνανε εκεί. Σας φαίνεται εσάς πολύ ευχάριστο αυτό, να κάνουν την σεξουαλική πράξη με μακαρίτισες; Αυτό συνέβαινε στην Αίγυπτο.

Έτσι λοιπόν, τι θα λέγατε εσείς για έναν άνδρα με φλογερή κράση που να πρέπει να κάνει την σεξουαλική ένωση με μια γυναίκα παγόβουνο, με ένα πτώμα; Αυτό είναι τρομερό, φρικτό.

Επίσης είναι αλήθεια ότι υπάρχει η φλεγματική κράση, κουραστικοί άνθρωποι, αδέξιοι. Μια γυναίκα, για παράδειγμα, με βαρύ χαρακτήρα, αδέξια στις κινήσεις της, είναι αδύνατο να μπορεί να συνεννοηθεί με έναν άνδρα με νευρική κράση, ΑΔΥΝΑΤΟ. Αδύνατο είναι επίσης ένας άνδρας με νευρική κράση να μπορεί να συνεννοηθεί με μια φλογερή γυναίκα. Έτσι λοιπόν το ζήτημα των κράσεων είναι πολύ σημαντικό. Όχι μόνο χρειάζεται να υπάρχει συνάφεια με τα διάφορα κέντρα, με την Οργανική Μηχανή: διανοητικό, συγκινησιακό, κινητικό, ένστικτο και σεξουαλικό, αλλά να υπάρχουνε συγγενείς κράσεις. Μόνο όταν υπάρχουνε συγγενείς κράσεις και τέλεια επικοινωνία μεταξύ των διαφορών κέντρων της μηχανής, μπορεί να υπάρχει μια αυθεντική συγγένεια η οποία θα έδινε την ευτυχία.

Όμως, μέχρι τώρα, μιλάω για την κανονική σεξουαλικότητα. Η Υπερσεξουαλικότητα είναι διαφορετική φίλοι μου. Για να εισερχόμαστε στον χώρο της Υπερσεξουαλικότητας χρειάζεται πρώτα απ’ όλα να ξέρουμε να μετατρέπουμε την δημιουργική ενέργεια. Αλλά πρέπει να σκεπτόμαστε το σεξ, όχι μόνο σαν φυσιολογικό ζήτημα. Πρέπει να ξέρετε ότι στο σεξ υπάρχει ενέργεια. Τελικά ο Αϊνστάιν το είπε: «η ενέργεια είναι ίση προς την μάζα επί την ταχύτητα του φωτός στο τετράγωνο (Ε=Μ C2).  Επίσης είπε: «η ενέργεια μετατρέπεται σε μάζα, η μάζα μετατρέπεται σε ενέργεια». Είναι δυνατόν να μετατρέπεται η μάζα σε ενέργεια; Βεβαίως είναι. Ας δείτε εσείς ένα πηγάδι με νερό στον δρόμο, από την ζέστη του ηλίου το νερό γίνεται ατμός, τελικά μετατρέπεται σε σύννεφα, κεραυνούς, βροντές. Όλα τα νερά των θαλασσών, των ποταμών, μετατρέπονται σε σύννεφα και στο τέλος σε κεραυνούς και βροντές, δηλαδή σε ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Το ίδιο συμβαίνει με το Ενς Σέμινις. Τι εννοείται σαν Ενς Σέμινις; Η οντότητα του σπέρματος, δηλαδή το Ιερό Σπέρμα. Σήμερα υπάρχει η τάση να θεωρούμε το Ιερό Σπέρμα μόνο σαν μια ουσία που εκκρίνουν οι σεξουαλικοί ενδοκρινείς αδένες μας. Η λέξη «Ιερό» που βάζουμε στο σπέρμα φαίνεται έξω από τα συνήθη, όμως αν εσείς μελετάτε προσεκτικά την ψυχανάλυση του Φρόιντ θα δείτε ότι λέει το εξής: «οι θρησκείες σε τελική ανάλυση έχουνε σεξουαλική καταγωγή». Εγώ συμφωνώ με τον Φρόιντ σ' αυτή την άποψη. Εάν εσείς συμφωνείτε εντάξει και εάν δεν συμφωνείτε πάλι εντάξει. Εγώ από την δική μου σκοπιά συμφωνώ.

Όταν παρατηρούμε τις θρησκείες των ιθαγενών, τις θρησκείες των διαφορετικών φυλών της Αμερικής, της Αφρικής ή της Ασίας μπορούμε να δούμε σε άμεση μορφή από μόνοι μας ότι σ' όλες τις θρησκείες, σ' όλες αυτές τις ομάδες, υπάρχει ένα μίγμα του σεξουαλικού με τον μυστικιστικό, δηλαδή του θρησκευτικού με το ερωτικό.

Το Σπέρμα είναι Ιερό, γιατί στο Σπέρμα περιέχεται η δική μας προσωπικότητα. Οι Αλχημιστές του Μεσαίωνα βλέπανε στο Σπέρμα το VITRIOLO. Αυτή η λέξη συντίθεται έτσι: «VISIΤΑ ΙΝΤΕRΙΟRΕ ΤΕRRΑ RΕCΤΙFICΑΤUΜ ΙΝVΕΝΙΑΜ ΟCULΤUΜ LAPIDUM». Δηλαδή «Επισκέψου το εσωτερικό της δικής σου γης και επανορθώνοντας θα βρεις την Κρυμμένη Πέτρα». Αλλά σε τι πέτρα αναφέρθηκαν οι αλχημιστές του Μεσαίωνα; Στην διάσημη Φιλοσοφική Πέτρα.

Αυτήν την πέτρα πρέπει να την κατασκευάσουμε, υπάρχουνε φόρμουλες για την κατασκευή της. Εγώ πιστεύω στην Φιλοσοφική Πέτρα αλλά πρέπει να την κατασκευάζουμε μέσω του Ιερού Σπέρματος. Από την μετατροπή του, είναι δυνατόν να επιτυγχάνουμε την Φιλοσοφική Πέτρα.

Η μετατροπή του σεξουαλικού λίμπιντο, το να μετατρέπουμε το Σπέρμα σ' ενέργεια είναι δυνατόν όταν γνωρίζουμε το κλειδί, το σημαντικό είναι να γνωρίζουμε το κλειδί. Αν με το Ενς Σέμινις μπορούμε να δίνουμε ζωή σ' ένα γυιό. Αν με το Ενς Σέμινις μπορούμε να αναπαράγουμε το είδος. Αν με το Ενς Σέμινις μπορούμε να γεμίσουμε από εκατομμύρια ανθρώπινα πλάσματα τον κόσμο τότε είναι αλήθεια ότι με το Ενς Σέμινις μπορούμε να δίνουμε ζωή στον εαυτό μας και να μετατρεπόμαστε σε αληθινούς Υπερανθρώπους στην πιο πλήρη έννοια της λέξης. Αλλά, το σημαντικό θα ήτανε να επιτυγχάνουμε την μετατροπή του σεξουαλικού λίμπιντο. Μέσω της μετατροπής επιτυγχάνουμε να εγκεφαλοποιούμε το σπέρμα και να σπερματοποιούμε τον εγκέφαλο. Γίνεται αναγκαίο να σπερματοποιούμε τον εγκέφαλο κύριοι, διότι είναι πολύ γνωστό στους σημερινούς επιστήμονες πως όλα τα μέρη του εγκεφάλου δεν δουλεύουν. Σήμερα στην Ιατρική ξέρουνε πως μόνο ένα ελάχιστο μέρος δουλεύει, ασκεί τις λειτουργίες του. Αναντίρρητα έχουμε πολλά μέρη του εγκέφαλου αδρανή.

Εάν με το λίγο του εγκεφάλου έχουμε επιτύχει να δημιουργούμε πυραύλους που ταξιδεύουν στην σελήνη, έχουμε επιτύχει να δημιουργούμε ατομικές βόμβες σαν και αυτές που κατάστρεψαν την Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, υπερηχητικά αεροπλάνα που ταξιδεύουνε με μια καταπληκτική ταχύτητα τι θα γινότανε εάν αναγεννούσαμε τον εγκέφαλο; Αν βάζαμε σε δραστηριότητα όλα τα μέρη του εγκέφαλου; Εάν θα δούλευε η ολότητα της εγκεφαλικής μάζας; Τότε θα μπορούσαμε να μετατρέψουμε τον κόσμο, να τον αλλάξουμε, να τον κάνουμε καταπληκτικό. Αλλά πρέπει να το αναγεννούμε, πρέπει να το σπερματοποιούμε, να εγκεφαλοποιούμε το σπέρμα και να σπερματοποιούμε τον εγκέφαλο, να εκεί είναι το κλειδί. Είναι δυνατό να οπερματοποιούμε τον εγκέφαλο.

Οι μεγάλοι μουσικοί, ο Μπετόβεν, ο Μότσαρτ, ο Σοπέν, ο Λίστ ήταν άνθρωποι που είχανε τον εγκέφαλο πολύ σπερματο-ποιημένο, άνθρωποι που έδωσαν στον εγκέφαλο τους καταπλη-κτικές ικανότητες, που χρησιμοποίησαν περισσότερο ποσοστό του εγκεφάλου τους.

Σήμερα όμως το πράγμα είναι πολύ διαφορετικό, ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει εκφυλιστεί αρκετά και δεν το έχουμε δει. Αν είμαστε σε μια διασκέδαση χαρούμενοι, αν είμαστε σύμφωνα με την τελευταία μόδα, αν είμαστε στο Ρόκ εν Ρόλ και ξαφνικά κάποιος αλλάξει τον δίσκο και βάλει την 9η συμφωνία του Μπετόβεν, πώς θα αισθανθείτε; Είστε σίγουροι πως θα συνεχίζατε την διασκέδαση; Τι θα κάνατε; Μήπως θα πηγαίνατε να βρίζετε τον κύριο του σπιτιού, πραγματικά όχι, αλλά πολύ ευγενικά θα φεύγατε αλήθεια;

Στην παλαιά Εποχή όταν ο εγκέφαλος δεν είχε εκφυλιστεί τόσο πολύ όσο τώρα, το πράγμα ήτανε διαφορετικό. Χόρευαν καθαρό Βαλς στον ρυθμό της κλασικής μουσικής, στο φαγητό ήτανε οι μουσικοί παίζοντας τις πιο εξαίσιες συμφωνίες .Η μόδα ήταν ο Μότσαρτ, ο Μπετόβεν, ο Σοπέν, ο Λίστ, αυτό ήτανε στην παλαιά εποχή κύριοι, αλλά τώρα δεν είμαστε στην παλαιά εποχή. Εάν τώρα στην διασκέδαση μας βάλουνε τέτοια μουσική, απλώς αποχαιρετάμε και αντίο! Φεύγουμε, είναι ξεκάθαρο, γιατί; Γιατί βαριόμαστε, και γιατί βαριόμαστε;

Να είμαστε αναλυτικοί, εδώ είμαστε για να αναλύουμε: απλώς γιατί ο εγκέφαλος είναι εκφυλισμένος, ήδη υπάρχουνε μερικά μέρη που δεν μπορούν να εκτιμούν την καλή μουσική. Γιατί έχει εκφυλιστεί ο εγκέφαλος; Έχει εκφυλιστεί απλώς γιατί εμείς κατά την διάρκεια των αιώνων έχουμε εξάγει από τον οργανισμό μας την Οντότητα του Σπέρματος. Δεν την έχουμε εξάγει απλώς για να δίνουμε ζωή σε άλλα πλάσματα. Όχι, την έχουμε εξάγει διότι μας άρεσε, διότι είναι μια μεγάλη ευχαρίστηση, αυτό είναι όλο. Με αυτό έχουμε ευχαριστηθεί με την λαγνεία σε κρεβάτια ευχαρίστησης για απόλαυση. Αλλά αυτός που το πλήρωσε ήταν ο εγκέφαλος. Δηλαδή αυτός είναι που «έπρεπε» να πληρώνει το πιάτο. Τώρα συμβαίνει πολλά μέρη του να μη δουλεύουνε. Είναι δυνατόν, ναι, να τον αναγεννήσουμε, αλλά για να τον αναγεννήσουμε πρέπει να μετατρέψουμε την Οντότητα του Σπέρματος. Να την μετατρέψουμε σ' ενέργεια. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να εγκεφαλοποιήσουμε το Σπέρμα.

Αυτό που θα έλειπε εδώ, σ' αυτή την ομιλία είναι να πούμε πώς. Εγώ πολύ ευχαρίστως θα σας εξηγήσω ένα τέχνασμα πολύ ειδικό που οι αλχημιστές του Μεσαίωνα δίδαξαν στους μαθητές τους. Το τέχνασμα που θα σας διδάξω το δίδαξαν επίσης οι άνθρωποι της νεώτερης επιστήμης όπως ο Μπράουν, το δίδαξε ο ιατρός Κρούμ Χέλερ ιατρός συνταγματάρχης του δικού μας ευκλεούς μεξικανικού στρατού. Το δίδαξε επίσης ο Γιούνγκ, το δίδαξαν οι ταντρικές σχολές του ανατολικού ταντρισμού, δεν είναι δική μου συγκομιδή, ιδιαίτερη. Εγώ το έχω μάθει από όλους αυτούς τους σοφούς και ταυτοχρόνως σας το μεταδίδω, όχι σαν άρθρο της πίστης ούτε σαν ένα αναμφισβήτητο δόγμα, όχι. Εάν εσείς θέλετε να το αποδεχτείτε, αποδεχτείτε το. Αν δεν θέλετε να το αποδεχτείτε, μην το αποδέχεστε.

Πολλές σχολές το έχουν αποδεχθεί, πολλές σχολές το έχουνε απωθήσει, ο καθένας είναι ελεύθερος στο να σκεφθεί όπως θέλει, εγώ μόνο σας δίνω την ταπεινή γνώμη μου.

Το τέχνασμα συνίσταται σ' αυτό: Ένωση των LINGAM και YONI ΧΩΡΙΣ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ. (ήδη ξέρετε ότι το LINGAM είναι ο φαλός και ΥΟΝΙ η μήτρα, ο αιώνιος θηλυκός, το σεξουαλικό όργανο της γυναίκας) .

Ο ιατρός Κρούμ Χέλερ έδινε στα λατινικά την φόρμουλα, έλεγε: «ΙΝICIUΜ ΜΙΕΜΒΡUΜ VΙRΙLΙΝ ΙΝ VΑGΙΝΑ FΕΜΙΝΑ  SIΝ ΕVΑCULΑΤΙUΜ  SΕΜΙΝIS» . Μερικοί επιστήμονες τον έχουνε δεχθεί. Η Ονέιντα κοινωνία στις ΗΠΑ πειραματίσθηκε με αυτή την φόρμουλα. Ας δείτε τι κάνανε στην Ονέιντα κοινωνία: συγκεντρώθηκαν 25 ζευγάρια, άνδρες και γυναίκες για να δουλεύουνε με το σεξ. Ένα χρονικό διάστημα τους διέτασσαν να κάνουνε την σεξουαλική πράξη, αλλά χωρίς εκσπερμάτωση της οντότητας του σπέρματος. Μετά τους υπόβαλλαν σε κλινικές μελέτες. Επέτυχαν να παρατηρούν την  σπερματοποίηση του εγκεφάλου, την αύξηση των ορμονών στο αίμα, την ολόκληρη βελτίωση του οργανισμού, την οχύρωση της σεξουαλικής δύναμης και ότι πολλές αρρώστιες εξαφανίστηκαν κλπ. Όταν αποφάσισαν πως ήταν αναγκαίο να κάνουνε παιδιά, τότε οι επιστήμονες τους έδιναν ελευθερία για να κάνουνε την σεξουαλική πράξη με εκσπερμάτωση του σπέρματος τότε επετύγχαναν την αναπαραγωγή. Έτσι έκαναν πολλούς πειραματισμούς στην Ονέιντα κοινωνία.

Εν πάση περιπτώσει, το σημαντικό σ' αυτό το παλιό τέχνασμα που συνιστά το «Μυστικό των Μυστικών» στους αλχημιστές του Μεσαίωνα, συνιστάται στο ότι ΠΟΤΕ δεν φτάνουνε να εκφυλίζονται οι σεξουαλικοί αδένες.

Εσείς ξέρετε πολύ καλά πως όταν οι σεξουαλικοί αδένες εκφυλίζονται, εκφυλίζεται επίσης η επίφυσις, και εκφυλίζεται επίσης η υπόφυσις. Εκφυλίζονται επίσης όλοι οι αδένες εσωτερικής έκκρισης όλο το υγρό νευρικό σύστημα περνάει από διαδικασίες εκφυλισμού. Τότε έρχεται το βαθύ γήρας και ο θάνατος.

Γιατί υπάρχουν τα γηρατειά; Απλώς οι σεξουαλικοί αδένες μπαίνουνε ή εισέρχονται σε βαθύ γήρας. Τότε μπαίνουν σε βαθύ γήρας και όλοι οι ενδοκρινείς αδένες και τότε διαδικάζεται το ζήτημα των γηρατειών και των βαθειών γηρατειών. Αλλά εάν υπήρχε ένα σύστημα που δεν θα επέτρεπε να εκφυλίζονται οι σεξουαλικοί αδένες, να μην εισέρχονται σε βαθύ γήρας, θα μπορούσαμε να διατηρήσουμε όλο το υγρό νευρικό σύστημα σε τέλεια ισορροπία. Τότε δεν θα υπήρχε βαθύ γήρας ούτε γηρατειά, αυτό είναι φανερό.

Τώρα μέσα από αυτό το λεπτό τέχνασμα, ένωσης του  LINGAM  ΥΟΝΙ χωρίς εκσπερμάτωση του ΕΝS  SΕΜΙΝIS , όπως λένε οι διάσημοι ιατροί: ο Χέλερ και ο Μπράουν, τότε είναι δυνατό να διατηρούμε τους σεξουαλικούς αδένες ενεργητικούς κατά την διάρκεια όλης της ζωής. Αυτό σημαίνει πως ένας άνθρωπος που θα έκανε πρακτική με αυτό το σύστημα, θα έφτανε στην ηλικία 90 ή 100 χρόνων, με την ικανότητα να κάνει ακόμα σεξουαλική πράξη, για να απολαμβάνει ελεύθερα την σεξουαλική ευχαρίστηση, που είναι μια νόμιμη ευχαρίστηση του ανθρώπου, που δεν είναι αμαρτία, που δεν είναι ταμπού, που δεν είναι λόγος ντροπής, ή προσποίησης, αλλά, επαναλαμβάνω, ένα νόμιμο δικαίωμα του ανθρώπου.

Καλά τώρα, μέσα στην μετατροπή της οντότητας του σπέρματος σ' ενέργεια, διαδικάζονται καταπληκτικές ψυχολογικές αλλαγές, αναπτύσσεται ο αδένας της επίφυσης. Αυτός ο αδένας σ' άλλο καιρό ήτανε ενεργητικός, σε πολύ παλιούς καιρούς της Ιστορίας, τότε το ανθρώπινο πλάσμα κατείχε εκείνο το μάτι για το οποίο μας μιλάει ο Όμηρος στην Οδύσσεια. Το μάτι των Αcetidos, το μάτι που είδε σ' εκείνο τον τρομερό γίγαντα που προσπάθησε να τον καταβροχθίσει. Αυτό το μάτι δεν είναι ένας απλός μύθος χωρίς καμμιά βάση. Μέσα από την σεξουαλική μετατροπή αυτός ο αδένας αναπτύσσεται, εισέρχεται σε δραστηριότητα, εδώ είναι αυτό το μάτι που επιτρέπει στον άνθρωπο να αντιλαμβάνεται το υπερφυσικό όλων των πραγμάτων.

Ο δικός μας κόσμος δεν είναι μόνο από τρεις διαστάσεις όπως νομίζουν οι αγνοούντες μορφωμένοι, στον δικό μας κόσμο υπάρχει μια τέταρτη κάθετη, ακόμα περισσότερο, μπορούμε να βεβαιώσουμε με μεγάλη έμφαση ότι υπάρχει μια πέμπτη κάθετη, μια έκτη και μια έβδομη. Έτσι λοιπόν, εμείς ποτέ δεν έχουμε δει το δικό μας κόσμο όπως πραγματικά είναι, και δεν τον έχουμε δει γιατί οι δικές μας πέντε αισθήσεις είναι εκφυλισμένες η επίφυσή μας είναι ατροφική. Έτσι λοιπόν υπάρχουνε άλλες αισθήσεις που από έχουν εκφυλιστεί. Αν επιτύχουμε να τις αναγεννήσουμε θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε τον κόσμο όπως είναι, με τις επτά διαστάσεις.

Έτσι λοιπόν η σκληρή πραγματικότητα των γεγονότων είναι ότι μέσω της σεξουαλικής μετατροπής μπορεί να αναγεννηθεί η επίφυση και οι άλλες αισθήσεις που βρίσκονται ατροφικές.

Έτσι θα είχαμε είσοδο σε έναν κόσμο με καταπληκτικές γνώσεις, έτσι θα είχαμε είσοδο επίσης στις ανώτερες διαστάσεις της φύσης και του κόσμου.

Έτσι θα μπορούσαμε να βλέπουμε, να ακούμε, να αγγίζουμε και να ψηλαφίζουμε τις μεγάλες πραγματικότητες της ζωής και του θανάτου, θα μπορούσαμε να συλλαμβάνουμε όλα τα φυσικά φαινόμενα έτσι όπως είναι και όχι όπως προφανώς είναι.

Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ είναι το κλειδί να αλλάξουμε το σπέρμα, να το μεταβάλλουμε σε ενέργεια, να εκεί το θεμελιώδες. Έχει φτάσει η ώρα λοιπόν να καταλάβουμε όλα αυτά σε βάθος, ολοκληρωτικά.

Εάν ένας άνθρωπος προτίθεται να δουλεύει με αυτήν την τόσο απλή φόρμουλα που μας δίδαξαν ο Μπράουν, ο Κρούμ Χέλερ και οι αλχημιστές του μεσαίωνα, θα μπορούσα να σας πω με μεγάλη έμφαση, ότι στο τέλος αυτός ο άνθρωπος θα γινότανε ένας υπεράνθρωπος.

Όλοι νοιώθουμε την ανάγκη να αλλάξουμε, να μετατραπούμε σε κάτι διαφορετικό, αν δεν είμαστε αντιδραστικοί, διότι οι συντηρητικοί, οι καθυστερημένοι δεν επιθυμούν να αλλάξουν. Αλλά όταν κάποιος είναι επαναστατικός πραγματικά θέλει να είναι διαφορετικός, θέλει να αλλάζει θεμελιωδώς, να μετατρέπεται σε κάτι διαφορετικό, θέλει να μετατραπεί σε κάτι διαφορετικό, να κάνει τις διδασκαλίες του Νίτσε μια πραγματικότητα.

Είναι δυνατό να αλλάξουμε μέσω της σεξουαλικής μετατροπής. Η σεξουαλική δύναμη μας έφερε στην ζωή, και αυτό δεν μπορείτε να μου το αρνηθείτε. Εμείς υπάρχουμε, ζούμε διότι ευτυχώς είχαμε έναν πατέρα, ευτυχώς είχαμε μια μητέρα, και σε τελική σύνθεση, η ρίζα της ζωής μας βρίσκεται στην σεξουαλική πράξη ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Τώρα λοιπόν, αν η σεξουαλική δύναμη, αν η ενέργεια του σεξ είχε την ικανότητα να μας φέρει στην ζωή, είναι φανερό ότι είναι η μόνη που έχει πραγματική εξουσία να μας μετατρέπει ριζικά.

Στον κόσμο υπάρχουνε πολλές ιδεολογίες, στον κόσμο υπάρχουνε πολλές θρησκείες και ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει. Αλλά η μόνη δύναμη που έχει εξουσία για να μας μετατρέψει είναι αυτή που μας δημιούργησε, αυτή που μας έφερε στην ζωή, αναφέρομαι με εμφαντικό τρόπο στην σεξουαλική δύναμη. Να μάθουμε να οδηγούμε αυτήν την καταπληκτική ενέργεια του σεξ σημαίνει να είμαστε κύριοι της δημιουργίας.

Όταν το Ιερό Σπέρμα μετατρέπεται σε ενέργεια, προκαλεί καταπληκτικές ψυχοσωματικές αλλαγές. Ξέρουμε καλά εμείς αυτό που είναι τα ορμονικά ποτήρια των δικών μας όρχεων, πώς δουλεύουνε, πώς περνάνε οι ορμόνες από ποτήρι σε ποτήρι, και πώς τελικά κατά μήκος των κορδονιών φτάνουν μέχρι τον προστάτη. Ξέρουμε καλά πόσο αξιόλογος είναι ο προστάτης, εκεί γίνονται οι πιο μεγάλες μετατροπές της Οντότητας του Σπέρματος και εν τέλει οι ορμόνες εισέρχονται στον αιματώδη χείμαρρο. Η λέξη ορμόνη προέρχεται από τα Ελληνικά που σημαίνει ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.

Οι δικοί μας άνθρωποι της επιστήμης έχουν μελετήσει τις ορμόνες, είναι καταπληκτικές. Οι σεξουαλικές ορμόνες π.χ. μπαίνοντας στον αιματώδη χείμαρρο πραγματοποιούν θαύματα. Όταν όλοι οι ενδοκρινείς αδένες (όπως είναι ο θυρεοειδής, ο παραθυρεοειδής, τα επινεφρίδια ή ο θυμοειδής κ.λπ.) ερεθίζονται, κάνουνε από αυτές μικρά εργαστήρια που παράγουν περισσότερες ορμόνες. Και με αυτές τις ορμόνες από όλους τους αδένες γενικά πλουτίζει ο αιματώδης χείμαρρος με καταπληκτικό τρόπο. Τότε εξαφανίζουνε τους πόνους, εξαφανίζουνε τις αρρώστιες.

Δυστυχώς, σήμερα, το σπέρμα που είναι προετοιμασμένο από τους όρχεις και μετά ανεβαίνει ή ανέρχεται μέχρι τον προστάτη, είναι δυστυχώς σπαταλημένο και ούτε αφήνεται να αποσυντεθεί στα διάσημα σπερματοωάρια, στις ορμόνες όταν ήδη το στέλνουν έξω από τον οργανισμό, όταν το ρίχνουν. Πολλές φορές ούτε φτάνει να ανεβαίνει μέσα από τους όρχεις μέχρι τον προστάτη, η Οντότητα του Σπέρματος, όταν ήδη είναι αφαιρεμένο.

Σ' ότι αναφέρεται στους αυνανιζόμενους ξέρετε καλά εσείς αυτό που είναι το βίτσιο του αυνανισμού. Όταν κάποιος αυνανίζεται διαπράττει ένα έγκλημα εναντίον της φύσης. Μετά αφού εκσπερματώσει την Οντότητα του Σπέρματος, γίνεται μια καθορισμένη περισταλτική κίνηση στον φαλό, και αυτό το ξέρει οποιοσδήποτε άνδρας. Με αυτή την κίνηση ο φαλός συλλέγει από τον πυρήνα της γυναίκας την ενέργεια που χρειάζεται για να τρέφει τον εγκέφαλο. Αλλά με τον αυνανισμό το πράγμα είναι διαφορετικό. Ο φαλλός μέσα από τον αυνανισμό το μόνο που συλλέγει με την περισταλτική κίνηση είναι κρύος αέρας που πηγαίνει στον εγκέφαλο, έτσι εξαντλεί πολλές εγκεφαλικές ικανότητες.

Αναρίθμητοι άνθρωποι έχουνε πάει στο τρελοκομείο από το απαίσιο βίτσιο του αυνανισμού. Ένας εγκέφαλος γεμάτος αέρα είναι ένας ανόητος εγκέφαλος εκατό τοις εκατό. Έτσι καταδικάζουμε αυτό το βίτσιο.

Διαφορετικό είναι αν ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ το Ιερό Σπέρμα σε ενέργεια. Αλλά αυτό είναι δυνατόν μόνο κατά την διάρκεια της σεξουαλικής ένωσης ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ αναγκαστικά, από την ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΣ ΣΕΜΙΝΙΣ, διότι όπως είπανε οι καλύτεροι μεσαιωνικοί σοφοί: «Σε αυτό βρίσκεται όλο το ΕΝΣ ΒΙΡΤΟΥΤΙΣ της φωτιάς», δηλαδή, η πυρογενής οντότητα της φωτιάς.

Να πλουτίζουμε το αίμα με ορμόνες δεν μου φαίνεται ένα έγκλημα. Το να μετατρέπουμε το Σπέρμα σ' ενέργεια είναι πολύ καλά τεκμηριωμένο από ανθρώπους σαν τον Φρόιντ και άλλους. Το σημαντικό είναι να εκμεταλλευόμαστε όλη την σεξουαλική δύναμη για να σπερματοποιούμε τον εγκέφαλο και να αναπτύσσουμε τον αδένα της επίφυσης και μέχρι την υπόφυση και άλλα, και θα επιτυγχάνουμε μια καταπληκτική οργανική μετατροπή.

Το ψυχοσωματικό είναι οικείως σχετισμένο με το σεξουαλικό. Μια Υπερσεξουαλικότητα περιλαμβάνει πραγματικά κάτι Υπερσεξουαλικό μέσα από το ψυχοσωματικό. Γι' αυτό θα σας έλεγα εγώ με αποκλειστική σαφήνεια ότι Υπερ-σεξουαλικοί ήτανε παραδείγματος χάρι: ο Ερμής ο Τρισμέγιστος, ο Κουετζαλκοάτλ, ο Βούδας, ο Τζέσουα Μπεν Παντίρα που δεν είναι άλλο πράγμα παρά ο Μεγάλος Καβίρ Ιησούς. Αυτοί ήτανε Υπερσεξουαλικοί, και ο Υπερσεξουαλικός είναι ο Υπεράνθρωπος του Νίτσε.

Μπορούμε να φτάσουμε την Υψηλότητα του Υπεράνθρωπου μπαίνοντας στον χώρο της Υπερσεξουαλικότητας, ξέροντας να απολαμβάνουμε από την αγάπη, ξέροντας να απολαμβάνουμε από την γυναίκα, ξέροντας να ζούμε με χαρά, με περισσότερη συγκίνηση και λιγότερους άχρηστους συλλογισμούς, η συγκίνηση είναι αυτό που μετράει και αυτό αξίζει περισσότερο από όλα.

Έτσι λοιπόν, από μια επαναστατική άποψη, εμείς μπορούμε να μετατρεπόμαστε σε αληθινούς θεανθρώπους αν έτσι το θέλουμε. Θα έφτανε να αναγεννούμε μερικές περιοχές του εγκεφάλου, να βάλουμε τον εαυτό μας να δουλεύει και τότε έτσι θα κάναμε έναν καλύτερο κόσμο. Εν πάση περιπτώσει είναι απαραίτητο να ξέρουμε πως το κλειδί που δώσαμε για την Μετατροπή σημαίνει επίσης το κλειδί για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Οι σοφοί της Αρχαιότητας μας μίλησαν για μια Ηλιακή φωτιά που υπάρχει πάντα σε όλα τα οργανικά και ανόργανα υλικά. Αυτή η φωτιά είναι κλεισμένη σε κάθε άνθρωπο στο σπερματογόνο σύστημα. Δεν είναι απλώς μια φυσική φωτιά αλλά είναι ας πούμε μια φωτιά είδους υπερδιαστατικού, ψυχολογικού ή μεταφυσικού. Αυτή η FOHAT (λέξη που σημαίνει φωτιά είδους αυστηρώς σεξουαλικού και που όλοι την νοιώθουμε μέσα από την σεξουαλική ένωση) μπορεί να αναπτύσσεται και να ξετυλίγεται για να ανεβαίνει από το σπερματογόνο σύστημα κατά μήκος του νωτιαίου μυελού.

Όταν αυτή η φωτιά ανεβαίνει, ξυπνάει σε μας εξουσίες που αγνοούμε, καταπληκτικές εξουσίες της τελειότητας ή ας πούμε καλύτερα, εξουσίες της υπεραντίληψης, υπεραίσθησης, εξουσίες που θεοποιούν. Αλλά πρέπει να τις αφυπνίσουμε μέσα από την Μετατροπή της Λίμπιντο, ξέροντας να απολαμβάνουμε την αγάπη. Η γυναίκα επίσης μπορεί να τις ξυπνήσει ξέροντας να απολαμβάνει τον άνδρα της. Με αυτή την φωτιά πραγματοποιούμε σημεία και τέρατα.

Οι ανατολικοί αυτή την φωτιά την ονομάζουν Κουνταλίνη, και είναι καταπληκτικό.

Οι μεξικάνοι προγονοί μας την ονόμασαν το ΦΙΔΙ, γιατί υπάρχει, λέγανε αυτοί, έχει μορφή Ιερού Φιδιού και ανεβαίνει κατά μήκος του νωτιαίου μυελού.

Στην Ανατολή μιλάνε για 7 κέντρα που υπάρχουν στην σπονδυλική στήλη, 7 μαγνητικά κέντρα, που μπορούν να μελετηθούν με ειδικές πλάκες και με μαγνητισμένες βελόνες και άλλα συστήματα της έρευνας.

Το πρώτο κέντρο είναι στον κόκυγα. Όταν αρχίσει να λειτουργεί μας δίνει συγκεκριμένες εξουσίες σχετικά με το στοιχείο Γη. 

Το δεύτερο είναι στο ύψος του προστάτη, ο οποίος μας δίνει εξουσίες σχετικά με τα υγρά στοιχεία του δικού μας οργανισμού.

Το τρίτο στο ύψος του ομφαλού, ο οποίος αφυπνισμένος μας επιτρέπει να οδηγούμε την δική μας φλογερή κράση και μέχρι να ενεργούμε πάνω στην Παγκόσμια Φωτιά. 

Το τέταρτο είναι στο ύψος της καρδιάς και είναι φανερό ότι μας δίνει συγκεκριμμένες καταπληκτικές ικανότητες όπως είναι η τηλεπάθεια, η διαίσθηση και άλλες. 

Το πέμπτο είναι στο ύψος του θυρεοειδούς αδένος, που εκκρίνει το βιολογικό ιώδιο, μας δίνει μια καταπληκτική ψυχική εξουσία, η ονομαζόμενη διακοή, η εξουσία να μπορούμε να ακούμε τους ήχους του υπερφυσικού.

Το έκτο στο ύψος του μεσόφρυδου, που μας δίνει την εξουσία να μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε τις ανώτερες διαστάσεις της φύσης και του κόσμου.

Το έβδομο στο ύψος της επίφυοης που μας δίνει την εξουσία να δούμε εμείς οι ίδιοι τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου.

Έτσι λοιπόν όλες αυτές οι ικανότητες βρίσκονται σε κοιμισμένη κατάσταση, μέσα στον δικό μας οργανισμό και μπορούν να είναι αφυπνισμένες με αυτή την καταπληκτική φωτιά (που οι Ινδοί ονομάζουν Κουνταλίνη) που ανεβαίνει από το κανάλι του νωτιαίου μυελού μέσω της σεξουαλικής μετατροπής. Για να φτάσουμε σ' αυτά τα ύψη χρειάζεται να δουλεύουμε με αυτό το Σεκρέτο Σεκρετόρουμ κατά την διάρκεια όλης μας της ζωής. Όποιος προχωράει έτσι θα μετατρέπεται σε υπεράνθρωπο και θα μπορεί να μπει στο αμφιθέατρο της κοσμικής Επιστήμης. Θα μπορεί να μπει στο Πανεπιστήμιο της Αγνής Επιστήμης και νά λύσει προβλήματα που η επίσημη επιστήμη ακόμα δεν είναι ικανή να τα λύσει.

Μέχρι εδώ η συνομιλία γι’ αυτό το απόγευμα, αν κάποιος από εσάς θέλει να κάνει ερωτήσεις, μπορεί να το κάνει με την πιο μεγάλη ελευθερία.

ΕΡ: Ποιος είναι ο σκοπός ή το αντικείμενο που ψάχνουμε με το να κάνουμε την σεξουαλική ένωση χωρίς να εκσπερματώνουμε;

ΑΠ: Απλώς αυτό που ψάχνετε (με αυτό το τόσο απλό τέχνασμα που έχει διδαχθεί από τον Μπράουν Σίκουαρντ και τον σύλλογο Ονέιντα) είναι να κάνετε την σεξουαλική ένωση χωρίς να εκσπερματώνετε η οντότητα του σπέρματος. Διότι υποστηρίζουν αυτοί οι σοφοί ότι μέσω αυτού του τεχνάσματος επιτυγχάνεται η μετατροπή του ιερού σπέρματος σε ενέργεια. Με τέτοιον τρόπο ώστε αυτό που ανεβαίνει στον εγκέφαλο δεν είναι το σπέρμα διότι θα τρελαινόμαστε αλλά η ενέργεια από αυτό το σπέρμα, που είναι διαφορετικό, αυτό ονομάζεται ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ. Μπορούμε να απολαμβάνουμε την σεξουαλική ευχαρίστηση χωρίς να εξασθενούμε. Κανονικά μετά από την σεξουαλική πράξη νοιώθετε κάποια αποστροφή. Αλλά αν δεν εκσπερματώνεται η οντότητα του σπέρματος μετά την σεξουαλική πράξη, μένει στον άνθρωπο η διάθεση να την επαναλαμβάνει ένα εκατομμύριο φορές και πάντα μακάριος και ευτυχής, απολαμβάνει χωρίς να εξασθενεί ποτέ. Αυτό το έχει διδάξει ο σύλλογος Ονέιντα στις Ηνωμένες Πολιτείες, το δίδαξε επίσης ο Γιούνγκ, το δίδαξε ο Μπράουν Σίκουαρντ, αυτό το διδάσκουνε τώρα οι καλύτεροι σοφοί σε όλες τις γωνιές της γης, αυτό είναι όλο.

ΕΡ: Σε τι αναφέρεστε όταν μιλάτε γύρω από την «Οντότητα του Σπέρματος;».

ΑΠ: Καλά όταν μιλάμε γύρω από την «Οντότητα του Σπέρματος» αναφερόμαστε με συγκεκριμένο και ακριβή τρόπο στο ΙΕΡΟ ΣΠΕΡΜΑ, στο ίδιο το σπέρμα, μόνο που σε μια γλώσσα λίγο πιο λεπτή λέγεται η «ΟΝΤΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ». Και ακόμα λίνο πιο λεπτή για να μην τρομάζει ο κόσμος λέγεται το Ενς Σέμινις, αυτό είναι ήδη κάτι για να μη φοβούνται.

ΕΡ: Μερικά άτομα στην ψυχολογία τα ονομάζουνε μαζοχιστές, αυτά τα άτομα τι είδους σεξουαλικότητα θα μπορούσαν να έχουνε;

ΑΠ: Ο μαζοχιστής έχει κάποια ομοιότητα με τον σαδιστή, μόνο που αντί να κακομεταχειρίζεται τους άλλους όπως κάνει ο σαδιστής. Ή όπως εκθείαζε τόσο χαρούμενα ο Μαρκήσιος Ντε Σάδ, απολαμβάνει απονεκρώνοντας τον εαυτό του με έναν τρομερό τρόπο. Πραγματικά είναι ένας υποσεξουαλικός, που ανήκε στην υποσεξουαλική σφαίρα της Λιλίτ, μιλώντας στην γλώσσα των αρχαίων σοφών.




Δείτε επίσης τα tags σχετικά με την σεξουαλικότητα κτλ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: