Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ο Α.Δ. Σαμαέλ Αούν Βεόρ για τον Κάρλ Μάρξ και την Μασονία


Ο Α.Δ. Σαμαέλ Αούν Βεόρ, στο έργο του τα "Τρία Ναι", το οποίο είναι ένα βιβλίο το οποίο συγκροτήθηκε από μια σειρά διαλέξεων, μιλάει για τις Δαντικές κολάσεις. Ξεχώρισα ένα συγκεκριμένο απόσπασμα από το κεφάλαιο του 7ου Δαντικού κύκλου ή αυτό του Κρόνου στο οποίο όπως μας αποκαλύπτει ο Δάσκαλος ανήκουν όσοι εγκληματούν ενάντια στην ζωή (με έμφαση στην σεξουαλική βιαιότητα και το παρά φύσιν) αλλά και όσοι εγκληματούν ενάντια στον Θεό. Έτσι αναφέρει μια εμπειρία την οποία είχε στις υποδιαστάσεις με τον Κάρλ Μάρξ, μιλάει για τον Χέντελ, τον κομμουνισμό, τον διαλεκτικό υλισμό κλπ. και μετέπειτα μεταξύ των ερωτοαπαντήσεων αναφέρεται επίσης και στην Μασονία. 

Αντιγράφω το πολύ ενδιαφέρον απόσπασμα:



Κύριοι και κυρίες, ας συνεχίσουμε τώρα μιλώντας λιγάκι όσον αφορά την βία ενάντια στον Θεό. Φθάνοντας σε αυτό το σημείο της ομιλίας μας, θέλω να θυμηθώ τον Καπανέα, τον γέροντα της Κρήτης, ένας από τους επτά βασιλείς που πολιόρκησε την Θήβα και που τώρα ζει στην βυθισμένη ζώνη του Κρόνου, κάτω από τον γεωλογικό φλοιό της γης μας.

Ο Φλωρεντινός Δάντης, μαθητής του Βιργιλίου, ο μέγας ποιητής της Μάντουας στην Θεία Κωμωδία του αναφέρει αυτήν την τρομερή περίπτωση που σχετίζεται με αυτό το ιδιαίτερο θέμα.

«Εκείνη η σκιά φώναζε; Όπως ήμουνα στην ζωή, είμαι και μετά θάνατον. Ακόμα και αν ο Δίας κούραζε τον σιδηρουργό του, από τον οποίο πήρε πάνω στον θυμό του την σουβλερή αστραπή που με χτύπησε την τελευταία ημέρα της ζωής μου· αν και θα έκανε να κοπιάσουν ο ένας μετά τον άλλον, όλοι οι μαύροι εργάτες του Μονγκιμπέλο, φωνάζοντας: Βοηθάμε, Βοήθα με, καλέ Ήφαιστε! όπως έκανε στην μάχη της Φλέγρας, ακόμα και αν με σαΐτευε με όλες του τις δυνάμεις, δεν θα κατόρθωνε να με εκδικηθεί τελείως».

Η αλαζονεία και η υπερηφάνεια των βίαιων ενάντια στο θείο, είναι το χειρότερο μαρτύριο στην έβδομη βυθισμένη παραδιάσταση. Υπάρχει βία ενάντια στην θεϊκότητα όταν δεν υπακούμε τις ανώτερες διαταγές, όταν πράττουμε ενάντια στην ίδια μας την ζωή, όταν βλασφημούμε με θυμό. Υπάρχουν πολλοί λεπτοί τρόποι βίας ενάντια στο θείο: αναμφίβολα, ο βίαιος ενάντια στον Θεό, αυτός που δεν θέλει τίποτε με μυστικιστικές ή πνευματικές υποθέσεις, αυτός που υποθέτει πως μπορεί να υπάρξει χωρίς την θεία ευσπλαχνία και που στο βάθος της ψυχής του, εξυψώνεται ενάντια σε όλα εκείνα που μπορεί να έχουν οσμή θεϊκότητας.

Υπάρχει βία ενάντια στον Θεό, σε εκείνο το υποκείμενο που είναι αυτάρκες και που χαμογελάει ηλιθιωδώς και κατά τρόπο σκεπτικιστικό, όταν ακούει υποθέσεις που κατά κάποιο τρόπο έχουν σχέση με πνευματικά θέματα της ζωής.

Υπάρχει βία ενάντια στον θεό, στους απατεώνες του διανοητικού, σε αυτούς που αυτοθεωρούνται σοφοί και που αρνούνται κάθε πνευματική δυνατότητα στον άνθρωπο, σε αυτούς που πιστεύουν πως έχουν σαν μονοπώλιο την παγκόσμια γνώση, σε αυτούς που είναι υπόδειγμα της σοφίας, στους αγνοούντες μορφωμένους που όχι μόνο αγνοούν, άλλα επιπλέον αγνοούν ότι αγνοούν. Στους εικονοκλάστες οι όποιοι όταν αναλύουν θρησκευτικές αρχές τις αρνούνται τελείως άλλα που αφήνουν τους οπαδούς τους χωρίς μια καινούργια πνευματική βάση, Υπάρχει βία ενάντια στον Θεό, στους Μαρξιστές Λενινιστές, στους ψευδοσοφούς που αφαίρεσαν από την ανθρωπότητα τις πνευματικές άξιες.

Μου έρχεται στην μνήμη σε αυτές τις στιγμές, μία συνάντηση με τον Κάρολο Μαρξ, στους βυθισμένους κόσμους.

Τον βρήκα σε αυτές τις τρομερές περιοχές· εκείνο το υποκείμενο είχε αφυπνιστεί στο κακό και για το κακό δίχως άλλο, ήταν ένας πεσμένος Μποδισάτβα.

Τον ακολουθούσε ο Λένιν σαν μία σκοτεινή σκιά, ασυνείδητος. Βαθύτατα κοιμισμένος.

Ρώτησα τον Μαρξ με τα εξής λόγια: πέρασαν ήδη πολλά χρόνια που έχετε αποσαρκωθεί, το κορμί σας έγινε σκόνη μέσα στον τάφο και δίχως άλλο το συναντώ ζωντανό σε αυτές τις περιοχές. Λοιπόν που κατέληξε η υλιστική διαλεκτική σας;

Εκείνο το υποκείμενο, κοιτάζοντας το ρολόι του που είχε στον καρπό του χεριού του, δεν τόλμησε να μού δώσει κάποια απάντηση· γύρισε την πλάτη και αποσύρθηκε, σε μερικά μέτρα απόσταση, εκτόξευσε ένα ανατριχιαστικό σαρκαστικό γέλιο. Μέσω της διαίσθησης κατόρθωσα να συλλάβω την ζωντανή ουσία αυτού του γέλιου· σε αυτό ήτανε η απάντηση που θα μπορούσαμε να συνοψίσουμε με την ακόλουθη φράση: Αυτή η διαλεκτική δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μία φάρσα, μια φλυαρία για να εξαπατήσει τους απερίσκεπτους.

Είναι περίεργο να ξέρει κανείς πως όταν ο Καρλ Μαρξ αποσαρκώθηκε έλαβε θρησκευτικές τιμές ταφής Μεγάλου Ραβίνου.

Στην πρώτη κομμουνιστική διεθνή ο Κάρολος Μαρξ σηκώθηκε όρθιος λέγοντας: κύριοι, εγώ δεν είμαι Μαρξιστής.

Υπήρξε τότε έκπληξη ανάμεσα στους παριστάμενους, φωνές κραυγές και από αυτό γεννήθηκαν πολλά πολιτικά σχήματα, Μπολσεβίκοι, Μενσεβίκοι, Αναρχικοί, Αναρχοσυνδικαλιστές κλπ. Έτσι λοιπόν, καταλήγει ενδιαφέρον να ξέρουμε πως ο πρώτος εχθρός του Μαρξισμού ήταν ο Κάρολος Μαρξ.

Σε ένα περιοδικό των Παρισίων, μπορούμε να διαβάσουμε το εξής: Διά μέσου του θριάμβου του παγκοσμίου προλεταριάτου, θα δημιουργήσουμε την Παγκόσμια Ρωσική Σοσιαλιστική Δημοκρατία, με πρωτεύουσα στην Ιερουσαλήμ και θα αρπάξουμε όλα τα πλούτη των εθνών για να πραγματωθούν οι προφητείες των αγίων μας προφητών του Ταλμούδ.

Βεβαίως αυτές δεν μπορούν να είναι φράσεις ενός υλιστή, ενός άθεου· ο Μαρξ όταν ένας θρησκευτικά φανατικός Ιουδαίος.

Δεν θέλω τώρα σε αυτήν την ομιλία να κάνω κριτική σε θέματα πολιτικά αναφέρομαι κατά τρόπο εμφατικό σε ζητήματα ουσιαστικώς αποκρυφιστικά.

Ο Κάρολος Μαρξ οπωσδήποτε κινούμενος πραγματικά από θρησκευτικό φανατισμό, εφεύρε ένα καταστρεπτικό όπλο για να μετατρέψει σε κοσμική σκόνη όλες τις θρησκείες του κόσμου. Αυτό το όπλο είναι έξω από κάθε αμφιβολία, μία διαλεκτική που ποτέ δεν θα αντέξει μία ανάλυση σε βάθος.

Αναφέρομαι στην υλιστική διαλεκτική.

Οι απατεώνες του διανοητικού ξέρουν πολύ καλά πως για την κατεργασία ενός τέτοιου ψεύδους, μιας τέτοιας φάρσας, ο Μαρξ χρησιμοποίησε την μεταφυσική διαλεκτική του Χέγκελ.

Φανερά, απογύμνωσε αυτό το έργο από όλες τις μεταφυσικές αρχές που του έδωσε ο συγγραφέας του και με αυτό διασκεύασε την φλυαρία του.

Δεν περιττεύει να επαναλάβουμε σε αυτήν την ομιλία, πως ο Μάρξ, σαν συγγραφέας τέτοιου ψεύδους, τέτοιας φάρσας, τέτοιας κομμουνιστικής διαλεκτικής, ποτέ δεν πίστεψε σε αυτήν και για αυτό δεν είχε καμιά δυσκολία στο να εξομολογηθεί αυτό που αισθάνεται σε μία πλήρη συνάθροιση, φωνάζοντας: «Κύριοι, εγώ δεν είμαι Μαρξιστής». Αναμφίβολα αυτός ο κύριος απλώς εκτέλεσε ένα από τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, που λέγει: «Δεν πειράζει αν εμείς πρέπει να γεμίσουμε τον κόσμο με υλισμό και με απεχθή αθεϊσμό. Την ήμερα κατά την όποια θα θριαμβεύουμε, θα διδάξουμε την θρησκεία του Μωϋσή παγκοσμίως, κωδικοποιημένα και κατά τρόπο διαλεκτικό και δεν θα επιτρέψουμε στον κόσμο καμία άλλη θρησκεία.

Με αυτό, δεν θέλω να καταδικάσω καμία ιδιαίτερη φυλή· ειλικρινά, αναφέρομαι σε μερικά σημιτικά άτομα με μακιαβελικά σχέδια. Αυτοί είναι οι Μαρξ, Λένιν, Στάλιν κτλ.

Από αυστηρά αποκρυφιστικής άποψης, μπόρεσα να διαπιστώσω πως ο αναφερθείς πεσμένος Μποντισάτβα, πάλεψε με την θεϊκότητα με τον τρόπο του, χρησιμοποιώντας ένα πονηρό όπλο για να καταστρέψει τις υπόλοιπες θρησκείες.

Ο Μαρξ ήταν ένας ιερέας, ένας ραβίνος της ιουδαϊκής θρησκείας, ευσεβής πιστός της διδασκαλίας των προγόνων του.

Αυτό που εκπλήσσει, είναι η ευπιστία των ανόητων, οι όποιοι θεωρώντας τον εαυτό τους πολυμαθή, πέφτουν, στην σκεπτικιστική παγίδα την βαλμένη από τον Κάρολο Μαρξ.

Αυτοί οι αφελείς της Ολιστικής Μαρξιστικής-Λενινιστικής διαλεκτικής, εμφανώς γίνονται βίαιοι ενάντια στην θεϊκότητα και για αυτόν τον λόγο, εισήλθαν στον Έβδομο Δαντικό κύκλο.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αξιοσέβαστε Δάσκαλε, στο τάγμα των Μασόνων στο οποίο ανήκω, λέγεται πως η θρησκεία βοηθάει τον άνθρωπο να πεθαίνει καλά και ο Μασονισμός βοηθάει τον άνθρωπο να ζήσει καλά, γι’ αυτό πιστεύω εγώ πως οι περισσότεροι από τους μασόνους που γνωρίζω, αγνοούν το τι είναι θρησκεία και την συγχέουν με κάτι το εντελώς αρνητικό, μιας και συζητάμε για την βία ενάντια στον Θεό. Θα θέλατε να μας δώσετε την σωστή σύλληψη του τι σημαίνει θρησκεία;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Καλέ φίλε που κάνετε την ερώτηση, εκτιμητέ κύριε, άτομα που με ακούτε: θρησκεία προέρχεται από την λατινική λέξη Religare που σημαίνει να ξαναενώσουμε την ψυχή με τον Θεό.

Ο μασονισμός δεν είναι ακριβώς μία θρησκεία, είναι ας πούμε μία αδελφότητα παγκόσμιου τύπου, δίχως άλλο, θα ήταν πολύ σκόπιμο το να μελετούσε αυτό το Άξιο Ίδρυμα την επιστήμη της θρησκείας.

Σε καμία περίπτωση δεν συνιστούμε ώστε κάποιος να ταχθεί σε αυτήν ή εκείνη την αίρεση· κάθε ένας είναι ελεύθερος να σκεφθεί όπως θέλει. Εμείς περιοριζόμαστε να συμβουλέψουμε την μελέτη της επιστήμης της θρησκείας.

Αυτή η τελευταία, είναι ακριβώς στην πιο καθαρή της μορφή Γνωστικισμός, σοφία του θείου τύπου. Βαθύς αναλυτικός εσωτερισμός, υπερβατικός αποκρυφισμός.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Επιτρέψατε μου να επιμένω αγαπημένε Δάσκαλε, αφού άκουσα σε κάποια ομιλία μέσα στην Γνωστική διδασκαλία, πως το σύμπαν έχει δημιουργηθεί από 7 Μασονικές στοές και αυτό αναμφίβολα ένωσε τον αρχικό μασονισμό με τον Πατέρα, αιτία για την όποια έχω την αντίληψη πως σε σύνθεση ο Μασονισμός είναι ο κοινός παρανομαστής όλων των θρησκειών και γι’ αυτό προέρχεται από την Γνώση, θα θέλατε να μου το ξεκαθαρίσετε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Εκτιμητέ φίλε, εκείνοι που έχουν μελετήσει βαθύτατα τον Μασονισμό ενός Ραγκόν ή του Λέντ Μπέτερ ξέρουν πολύ καλά πως ο εσωτεριστικός απόκρυφος Μασονισμός, υπήρξε όχι μόνο κάτω από τις πύλες του Ναού της Ιερουσαλήμ, αλλά επίσης στην αρχαία Αίγυπτο και στην βυθισμένη Ατλαντίδα· δυστυχώς, αυτό το έντιμο Ίδρυμα, εισήλθε στον κύκλο της καθοδικής εξέλιξης της εποχής της Κάλι Γιούγκα, η εποχή του σιδήρου στην όποια τωρινά βρισκόμαστε.

Δίχως άλλο, είναι φανερό πως στην μελλοντική έκτη μεγάλη Φυλή, θα έχει μία λαμπρή αποστολή να εκτελέσει, ακριβώς όταν αναστηθούν οι παντοδύναμοι εσωτεριστικοί πολιτισμοί του παρελθόντος.

Δεν αρνούμαστε την θεία καταγωγή αυτού του Ιδρύματος· γνωρίζουμε πλέον πως οι επτά κοσμοκράτορες ιερούργησαν με άγια λειτουργία κατά το ξημέρωμα της Μεγάλης Ημέρας, όταν γονιμοποίησαν την χαώδη ύλη για να αναβλύσει η ζωή.

Από αιώνα σε αιώνα, μέσω των διαφόρων κοσμικών Γύρων, τα εργαστήρια γίνονται κάθε φορά περισσότερο και περισσότερο πυκνά, για να φθάσουν τελικά στην κατάσταση που βρίσκονται τελευταία.

Εμείς συνιστούμε στους αδελφούς μασόνους να μελετήσουν σε βάθος τον εσωτερισμό του Σολομώντος και την θεία σοφία της γης των Φαραώ.

Είναι αναγκαίο, είναι επείγον ώστε οι αδελφοί μασόνοι να μη πέσουν στον σκεπτικιστικό Μαοϊσμό-Λενινισμό, διαλεκτική ηλιθίων, να μη εκφραστούν εναντίον της θεϊκότητας, διότι αυτό, εκτός του ότι είναι αντίθετο σε ένα εσωτεριστικό τάγμα θείας καταγωγής, θα τους οδηγούσε αναπόφευκτα στον έβδομο Δαντικό κύκλο, την καταχθόνια περιοχή των βίαιων ενάντια στον Θεό.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αξιοσέβαστε Δάσκαλε, πως καταλογίζεται το συγκεκριμένο γεγονός ορισμένων Γνωστικών οι όποιοι πιστεύοντας πως είναι ταυτισμένοι με την διδασκαλία του Χριστού, επίσης είναι ταυτισμένοι με την αντίθετη πλευρά, που είναι ο Μαρξιστικός αθεϊσμός;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Διακεκριμένε κύριε, συμβαίνει ότι δεν παύουν να υπάρχουν στα ρεύματα αποκρυφιστικού ή εσωτεριστικού τύπου ορισμένα στοιχεία που είναι ειλικρινείς που επιθυμούν πραγματικά να εργαστούν για έναν καλύτερο κόσμο.

Είναι αναντίρρητο πως αυτοί, δηλητηριασμένοι από κόκκινη προπαγάνδα και επιθυμώντας να δημιουργήσουν εδώ στον δυτικό κόσμο τον Σοβιετικό Παράδεισο, εργάζονται με ενθουσιασμό για να κατορθώσουν την τελική πραγματοποίηση αυτής της μεγάλης επιθυμίας

Συγχυσμένοι ειλικρινείς και άνθρωποι με υπέροχες προθέσεις, αλλά όμως συγχυσμένοι. Θυμηθείτε πως ο δρόμος που οδηγεί στην άβυσσο, είναι στρωμένος με καλές προθέσεις.

Εάν αυτά τα άτομα ζούσαν για ορισμένο χρόνο σαν εργάτες στην Σοβιετική Ένωση, είμαι βέβαιος πως επιστρέφοντας σε αυτήν την περιοχή του δυτικού κόσμου, θα εκδηλώνονταν λυσσωδώς σαν αντικομουνιστές.

Προκύπτει πολύ ενδιαφέρον να ξέρουμε πως στο Δυτικό ημισφαίριο, υπάρχουν περισσότεροι κομμουνιστές από ότι στην Σοβιετική Ένωση. Αυτό που συμβαίνει είναι πως εκεί, πίσω από το σιδηρούν παραπέτασμα, ήδη οι άνθρωποι γνωρίζουν την κομμουνιστική πραγματικότητα, την έχουν ζήσει και γι’ αυτό, δεν μπορούν να εξαπατηθούν από την κόκκινη προπαγάνδα. Αντίθετα, καθώς εδώ ακόμα δεν έχουμε κυβέρνηση του Μαρξιστικού-Λενινιστικού τύπου, οι κόκκινοι ταραξίες μπορούν να παίζουν με τους άμυαλους με τον ίδιο τρόπο όπως η γάτα παίζει με το ποντίκι πριν το κατασπαράξει

Από την αυστηρά εσωτεριστική άποψη, μπορούμε να βεβαιώσουμε κατά τρόπο εμφατικό το ακόλουθο: στους βυθισμένους κόσμους, στις καταχθόνιες περιοχές της έβδομης Δαντικής παραδιάστασης, οι κομμουνιστές φορούν μαύρους χιτώνες, είναι πραγματικά άτομα του αριστερού χεριού, ιερείς της μαύρης μαγείας.

Θα ολοκληρώσω λέγοντας: η Αξιοσέβαστη Μεγάλη Λευκή Στοά, έχει κατατάξει τον Μαρξισμό-Λενινισμό, σαν πραγματική και αυθεντική μαύρη μαγεία.

Εκείνοι που έχουν δει τον κρυφό δρόμο, που οδηγεί στην τελική απελευθέρωση, δεν θα μπορέσουν να ανήκουν στις γραμμές του αριστερού χεριού χωρίς να πέσουν για αυτόν τον λόγο στο αμάρτημα της βίας ενάντια στον Θεό.





Δεν υπάρχουν σχόλια: