Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

DON'T ASK2USE

 Σε απάντηση για την σελίδα του ask2use που πολλές ιστοσελίδες χρησιμοποιούνε, έφτιαξα μια ανταπάντηση με τίτλο: don't ask2use, έχοντας δυνατή την πεποίθηση ότι τα Πνευματικά Διακαιώματα ανήκουν σε κάτι πέρα από το Χρόνο και την Αιωνιότητα, στο Αθάνατο Προϋπάρχων Πνεύμα το οποίο είναι η αιτία όλων όσων υπάρχουν, υπήρξαν και θα υπάρχουν, του οποίου η φυσική εκδήλωση είναι μόνο ένα ξεδίπλωμα, ένα κομματάκι από την Μεγάλη Πραγματικότητα ή Αυτότητα. (Tathata ή Dharmata ή Talidad). 

Οι Δημιουργίες τις Διάνοιας, είναι συλλήψεις που έχουν να κάνουν με την Κοσμική Διάνοια, τον Κοσμικό Νου, του οποίου είναι ένα μικρό κομμάτι, κατεβάζοντας έτσι αλήθειες από τα Ανώτερα Πεδία στον δικό μας κόσμο. Έτσι οι Αλήθειες αυτές προϋπήρχαν της υπάρξεως μας, δεν μας ανήκουν πραγματικά, και δεν μπορούμε να απαιτούμε την ιδιοκτησία τους, καθ' ότι είμαστε μόνο οι φορείς αυτών και οι εκφραστές αυτών. 

Με κάθε σεβασμό στην αντίθετη άποψη θα συνεχίσω ν' αναφέρω τις πηγές από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες καθότι η ανθρώπινη επαφή είναι πολύ σημαντική, και φυσικά όχι τα στατιστικά ή τα χρήματα που στην τελική περιτριγυρίζουν ότι  έχει να κάνει με ιδιοκτησία. Η Αλήθεια είναι πέρα από εμάς και μόνο εάν εμείς είμαστε τρομερά ικανοί την ενσαρκώνουμε.

Όποιος θέλει μπορεί να χρησιμοποιεί τις δημοσιεύσεις μου ή τα άρθρα μου χωρίς να είναι υποχρεωμένος να με ρωτήσει. Αν κάποιος θέλει να το κάνει ας το κάνει επειδή το νοιώθει. Αν κάποιος επίσης θέλει ν' αναφέρει τον δημιουργό, επίσης ας το κάνει, αν δεν θέλει ας μην το κάνει! Το αφήνω στην ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ του καθενός, μιας και αυτό είναι που έχει σημασία...

ΑΦΥΠΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ
ΞΥΠΝΗΣΤΕ
...αυτό είναι που έχει σημασία... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: